fbpx
Fletno poletno

Gorenjc v poletje štarta z orenk nagradno igro »Fletno poletno«. Vsak slikan račun ti prinese srečko, s katero se poteguješ za super nagrade. Več srečk, več možnosti, da zadaneš nagrado!

Nova nagradna igra v Gorenjcu: pomlad polna nagrad

Največja nagradna igra v 2021! Zadeni 1-mesečno zalogo kombuče, paket izdelkov Mul'c, retro izdelke Cuckoo, pa še marsike

Pol tone čokolade Gorenjka v dobrodelne namene

Ornk zmaga Gorenjca in Gorenjke! Dobrodelci Gorenjci ste pridno slikali račune ter v manj kot 3 tednih zbrali kar pol tone čokolade Gorenjka, ki smo jo podarili Anini zvezdici za družine v stiski. Klobuk dol!

Gorenjc + Gorenjka = pol tone čokolade

Nova dobrodelna akcija v aplikaciji Gorenjc. Pomagajmo zbrati pol tone čokolad Gorenjka in jih razdeliti med družine v stiski.

Nova nagradna igra v Gorenjcu

Nič ni zastonj, razen tale nagradna igra v aplikaciji Gorenjc. Zadeni gorivo za celo leto, darilni bon v vrednosti 100 € pa še marsikej.

Finančni planer za osebne stroške

Tvoj brezplačni finančni planer za 2021. Gorenjc je brezplačna aplikacija za vodenje stroškov gospodinjstva.

Kako pametna Gorenjc-tehnologija prebere tvoj rač...

Gorenjc je brezplačna aplikacija za vodenje stroškov gospodinjstva.

Dobrodelne Žitove potičke: Dobrodelci Gorenjci s...

V treh tednih dobrodelne akcije ste jih prispevali več kot milijon zvezdic. Rezultat: božične potice za kar 250 družin. BRAVO!

Kje je najcenejši bencin za tvoj avto?

Kje tankati ceneje? Aplikacija za spremljanje gibanja cen goriv, ki te bo vedno usmerila na najcenejše gorivo v mestu. Gorenjc ve, kje je najceneje tankati.

Kako slikati račun v aplikaciji Gorenjc

Se sprašuješ, kako pravilno slikati račun v Gorenjcu? Čist enostavn! Preberi, kako slikati račun v aplikaciji za pameten pregled stroškov!