fbpx

Pomlad, pomlad, polna si nagrad


Pomlad je čas, da prezračiš bajto in telo, z Gorenjcem pa še finance. S sodelovanjem v novi nagradni igri lahko v najlepši del leta štartaš kot prerojen. Da boš žilav kot koreninca, bo poskrbel cel kup izdelkov prva slovenske kombučarne in pa trgovine Mul’c za najmlajše. V kuhni se ti obetajo nove kastrole elitne trgovine Kukušnjak, vsebina vabljivih paketov presenečenja pa ostaja gorenjska skrivnost.
Kako sodeluješ? 

  1. Slikaj račun (kateri koli račun, ki ga prejmeš pri nakupih)
  2. Za vsak slikan račun dobiš srečko
  3. Srečke porabiš za sodelovanje v žrebu za različne nagrade

Sodelovanje v nagradni igri ni omejeno le na eno nagrado. Več srečk, več šans, da zadaneš, ejga! 

1-mesečna zaloga kombuče

Da boš žilav kot koreninca, se poteguj za 1-mesečno zalogo kombuče prve slovenske kombučarne BeLife. Ta osvežilna pijača je bila zmagovalka 4. sezone Štartaj Slovenija!

Paket 9 izdelkov Mul’c 

Dober dan se začne z orenk zajtrkom in konča z dobro večerjo.Mul’c je inovativen slovenski izdelek, v katerem so le izbrane sestavine brez skritih dodatkov

3x paket retro izdelkov Cuckoo

Očarljivi retro izdelki so se vrnili in to v velikem slogu. Zadeni leseno desko ‘’Jejte, jejte, bom še narezala’’, nostalgično džezvo ‘’Hvala, ker te imam’’ in Kuku-kavo.

Škatla presenečenja

Tale je pa za hazarderje. Preizkusi svojo srečo in se poteguj za škatlo presenečenja. Se notri skrivajo nove slušalke za telefon, štumfi, darilni bon? Mogoče pa vse! Pusti se prijetno presenetiti.

As taprav Gorenjc al nis?

Da nau vlekl čez križ to zimo, Gorenjc podarja tri puloverje. Ojštra olivno zelena barva za vsako nobl garderobo, pa še prjatli bodo vidl že na kilometre, da si taprav Gorenjc! 

Kaj še čakaš, ejga? Prenesi app in sodeluj!

Osebne finance pod kontrolo
Gorenjc je aplikacija za varčevanje in nadzor nad stroški. S slikanjem računov enostavno spremljaš svojo porabo. Prek grafov in informativnih podatkov lahko ugotoviš, za kaj (tip stroškov) in kje (v kateri štacuni) največ zapravljaš. A si spet tošl založu? Nč hudga, v Gorenjca komot spraviš tud vse garancije in kartice zvestobe. Kje je najcenejši bencin? Gorenjc te z naprednim iskalnikom vedno usmeri na najcenejše gorivo za tvoje vozilo.