fbpx

Oktober 2020

Družba Eligma d.o.o., k je u Sloveniji registrirana z matično številko 8106452000 na poslovnmu naslovu Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Slovenija, EU (»Eligma«) kt upravljavc tvojih osebnih podatkov na svoj spletn stran uporablja piškote.

Če ti kerakol določba teh Piškotou ni čist razumliva, ti svetujemo, da se pred začetkom uporabe te spletne strani posvetuješ z nam al pa prebereš še uno tanobl hoh slovensko verzijo telih Piškotou.

Piškoti so mjhne tekstovne datoteke, k se ob obisku spletn strani prenesejo na tvoj računalnik in navadn vsebujejo ime strežnika, s kerga je biu poslan piškot, živlensko dobo piškota pa negovo vrednost (naklučno generirano edinstveno številko).

Sam piškot ne vsebuje pa ne zbira nbenih informacij. Če pa ga prebere strežnik skupi s spletnmu brskalnikam, je lah spletn stran u pomoč pr izvajanju uporabniku bl prjaznih storitev, npr. da si zapomn tvoj uporabnišk ime pa geslo za nasledno registracijo. Piškoti niso škodlivi in so zmeri časovno omejen.

Namen uporabe piškotou je zbolšat delvanje spletn strani in uporabniške izkušne pr ogledu spletn strani. Tvoja interakcija na spletn stran je s piškoti hitrejša in bl ajnfoh. Z nihovo pomočjo si spletn mest zapomne tvoje osebne preference in izkušne. S tem se prhran cajt, brskanje po spletnh straneh pa rata bl učinkovit.

Eni piškoti, k jih uporablamo, so začasni, eni se pa za določn obdobje shranjo na tvoj naprau, tut k našo spletno stran že zapustiš. Z začasnimi piškoti mermo števiu obiskovalcov spletne strani, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prkaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izbolšavo spletnh strani. S shranenimi piškoti pa hranmo kontaktne podatke za kasnejše obiske spletne strani, tko da se tvoja prjava naslednič ne nuca več oz. se spletn prkaz vsebine prlagodi tvoji naprau. Uporablamo tut shranene piškote, k izvirajo z drugih spletnh mest, kokr s Facebooka, Twitterja, Googla pa drugh.

Poleg našteth uporablamo tud piškote, s kerimi ugotavlamo, kuko se premikaš po našh spletnh straneh, kere vsebine te zanimajo pa kok doug je biu tvoj obisk. Na podlagi tega lah urejamo vsebino spletnh strani in jo prlagajamo temu, kar ti nucaš.

Podatke, k jih zberemo prek piškotou, obdelujemo izklučn u statistične namene ter u namene zbiranja demografskih podatkou in zaniman obiskovalcou (ampak sam tko, da ni možn ugotovit tvoje identitete), za ugotavlane težav s strežnikom in urejanje spletnh strani.

Seznam useh piškotou je prkazan u spodn tabel:

Ime piškotkaNucanje

Vrsta

(lastn /drugi piškoti)

Živlenska dobaDomena
cookieconsent_statusPiškot, k zabelež zaprtje obvestila o piškotih.Lastn piškot1 letogorenjc.si
_ga

Zabelež tvoj lastn ID, k se ga uporabla za ustvarjanje statistike o tem, kuko uporablaš spletn mest.

Lastn piškot2 letigorenjc.si
_gat_gtag_UA_113594960_9Se uporabla za omejevanje pogostosti zadetkov.Lastn piškot10 minutgorenjc.si
_gidZabelež tvoj lasten ID, k se ga uporabla za ustvarjanje statistike o tem, kuko uporablaš spletn mest.Lastn piškotČas obiska spletnega mesta (seja)gorenjc.si
_cfduid

Piškot __cfduid’ cookie je nastavlen s strani ponudnika CloudFlare za spremlanje odzivnosti strani. Ta piškot ni enak nbenmu uporabniškemu imenu v kerkol spletni aplikaciji pa ne shranjuje nobenih osebnih podatkov.

Lastn piškot5 letgorenjc.si
selectedLanguageZapomn si, kero jezikovno različico določenega spletnega mesta je zbrau uporabnik.Lastn piškot1 letogorenjc.si

Če maš glede piškotou kakršnkol vprašane ali pa pripombo, smo ti na volo na e-poštnmu naslovu [email protected].

Eligma d.o.o.