fbpx

Sonce in dopust se približujeta, za povrh pa lahko od Gorenjca dobiš nagrade, ki zažigajo še bl kot tvoj roštilj! Za frišno poletno jutro se opremi z mešalnikom Bamix Swissline, za športanje s supergami Raidlight Ultra in termo flaško Asobu, za senčko pa z glavno nagrado: 2-mesečno zalogo sladoleda Indy&Pippa! Kako sodeluješ? 

  1. Slikaj račun (kateri koli račun, ki ga prejmeš pri nakupih)
  2. Za vsak slikan račun dobiš srečko
  3. Srečke porabiš za sodelovanje v žrebu za različne nagrade

Sodelovanje v nagradni igri ni omejeno le na eno nagrado. Več srečk, več šans, da zadaneš, ejga! 

2-mesečna zaloga sladoleda Indy&Pippa 

Ekološki sladoledi Indy&Pippa so narejeni na rastlinski osnovi, brez glutena, brez mleka, brez soje, brez rafiniranega sladkorja in brez greha. Zadeni dva meseca popolnega razvajanja in sladke osvežitve: Love Berry spominja na najlepše poljube, Happy Nut je tvoj košček sreče, Luck Berry je zaveznik lepih presenečenj, Easy Mango osvobaja tvoj duh, Merry Berry vzbudi smeh v tebi, Choco Nutty obožuje majhne vsakdanje norosti, Choco Joy pa najde pot do tvojih zalog v radosti.

 

Mešalnik Bamix Swissline

Za popolno smetano, smuti, juhco, pire krompir pa še kaj! V kompletu te prvovrstne švicarske napravce najdeš stojalo, nastavek za žvrkljanje ter večnamensko rezilo in mešalnik. Idej za poletno kuharijo ne bo zmanjkalo.

 

Tekaški copati Raidlight Ultra

Sosedov Floki te ne bo več ujel. Tekaški copati Raidlight Ultra so primerni za različne terene in vse profile tekačev. Brez skrbi, dobil boš tapravo številko, Floki pa ne dobi nič.

 

10x Asobu Termo Flaška Times Square

Naj pijača ostane hladna ali vroča! Flaška iz nerjavečega jekla Asobu Times Square je nepogrešljiva na pikniku, pri športu in v drugih žejnih situacijah ter ima doživljenjsko garancijo.

 

20x Kuharska delavnica zdravega načina priprave hrane za 2 osebi

Ni važen samo, kaj ješ, ampak, kako skuhaš! AMC-sistem ti pomaga, da zelenjavca ohrani več vitaminov, mineralov in drugih hranil ter ima več okusa, obenem pa prišparaš tudi čas in energijo. Zadeni kuharski tečaj za dve osebi, čaka pa te tudi posebno presenečenje!

 

As taprav Gorenjc al nis?

Da nau vlekl čez križ to zimo, Gorenjc podarja tri puloverje. Ojštra olivno zelena barva za vsako nobl garderobo, pa še prjatli bodo vidl že na kilometre, da si taprav Gorenjc! 

Paket 20 veganskih energijskih ploščic CHIMPANZEE

Se ti ne da na fuzbal? Z energijsko ploščico Chimpanzee boš za sabo pustil celo gmajno. Narejene so iz naravnih sestavin in najrazličnejših okusov tudi za najbolj izbirčne brbončice. 

Kaj še čakaš, ejga? Prenesi app in sodeluj!

Osebne finance pod kontrolo
Gorenjc je aplikacija za varčevanje in nadzor nad stroški. S slikanjem računov enostavno spremljaš svojo porabo. Prek grafov in informativnih podatkov lahko ugotoviš, za kaj (tip stroškov) in kje (v kateri štacuni) največ zapravljaš. A si spet tošl založu? Nč hudga, v Gorenjca komot spraviš tud vse garancije in kartice zvestobe. Kje je najcenejši bencin? Gorenjc te z naprednim iskalnikom vedno usmeri na najcenejše gorivo za tvoje vozilo.