fbpx

Novo leto, nova nagradna igra
Kot se spodobi, bo Gorenjc zaoral v novo leto z orenk nagradno igro. Glavna nagrada za najbolj krompirjastega voznika med Gorenjci je zastonj gorivo za celo leto! Čakajo te tud robotski sesalnik iRobot, darilni bon za Alejo in Müllerja pa še marsikej. 

Kako sodeluješ? 

  1. Slikaj račun (kateri koli račun, ki ga prejmeš pri nakupih)
  2. Za vsak slikan račun dobiš srečko
  3. Srečke porabiš za sodelovanje v žrebu za različne nagrade

Sodelovanje v nagradni igri ni omejeno le na eno nagrado. Več srečk, več šans, da zadaneš, ejga! 

Zadeni zastonj gorivo za celo leto
Največja nagradna igra 2021 v aplikaciji Gorenjc. Srečnež bo celih 12 mesecev tankal zastonj na bencinskih servisih OMV.

Zadeni zastonj gorivo kar za celo leto! Ja, prav si prebral.

Pust metlo pr mir
V novo leto brez prahu.

Zadeni prvovrstni sesalnik iRobot Roomba 675, ki dviga prah pred konkurenco.

Draga, otrokom se je zguncal
Če se pa še ni, pa je sedaj super priložnost, da zadeneš otroški počivalnik in gugalnik Babymoov.

Zadeni darilni bon

Darilni bon v višini 100 €, ki ga lahko koristiš za cote al pa za špecerijo v novem ljubljanskem nakupovalnem centru Aleja. V nagradni igri se poteguj tudi za darilni bon za trgovino Müller v vrednosti 25 €, ki ga bodo zadeli kar štirje srečneži. Izbira je velika in pestra, odločitev pa tvoja.

Enostavno ekološko 

Za ekološko naravnane Gorenjce se tud par zelenih nagrad najde. Zadeni naraven deodorant v stiku CAHEN ali ANGELC, ki ju slovensko podjetje Nelipot ročno izdeluje na domačih tleh. Podarjamo tudi paket ekoloških čistil Eko-sol, da bo cela bajta čista brez slabe vesti, saj so čistila prijazna naravi.

Srečni in zdravi v novem letu

Zadeni 100% veganski paket ‘Fit in v formi’ Nutrisslim, ključen za začetek izpolnjevanja novoletnih zaobljub. Da nau skos sam kruh pa puter za južno, Gorenjc podarja kuharsko delavnico zdravega načina priprave hrane AMC za 2 osebi. Za dodaten vitamin C in D pa lahko zadaneš paket CBD-produktov Canipharm iz slovenske konoplje, ki raste na sončni strani Alp.

Škatla presenečenja

Tale je pa za hazarderje. Preizkusi svojo srečo in se poteguj za škatlo presenečenja. Se notri skrivajo nove slušalke za telefon, štumfi, darilni bon? Mogoče pa vse! Pusti se prijetno presenetiti.

As taprav Gorenjc al nis?

Da nau vlekl čez križ to zimo, Gorenjc podarja tri puloverje. Ojštra olivno zelena barva za vsako nobl garderobo, pa še prjatli bodo vidl že na kilometre, da si taprav Gorenjc! 

Kaj še čakaš, ejga? Prenesi app in sodeluj!

Osebne finance pod kontrolo
Gorenjc je aplikacija za varčevanje in nadzor nad stroški. S slikanjem računov enostavno spremljaš svojo porabo. Prek grafov in informativnih podatkov lahko ugotoviš, za kaj (tip stroškov) in kje (v kateri štacuni) največ zapravljaš. A si spet tošl založu? Nč hudga, v Gorenjca komot spraviš tud vse garancije in kartice zvestobe. Kje je najcenejši bencin? Gorenjc te z naprednim iskalnikom vedno usmeri na najcenejše gorivo za tvoje vozilo.