fbpx

Dobrodelnost - Dobrodelc Gorenjc

Vedno več ljudi zelo težko živi. Dolžnost Gorenjcev in vseh drugih fejst Slovencev pa je, da pomagamo po svojih močeh. Dajat’ pomeni zares živet’, anede!

Kako lahko pomagaš? Čist’ simpl – več računov k slikaš, bolj pomagaš Anini zvezdici. Skupaj bomo organizirali različne dobrodelne akcije in osrečili čim več ljudi.

Anina zvezdica je dobrodelna organizacija, ki deluje v prostem času, brez denarja in povsem transparentno. Od leta 2010 je pomagala več kot 250.000 družinam širom Slovenije.

Gorenjc + Gorenjka = pol tone čokolade

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec. Skupaj z Gorenjko in Anino zvezdico smo v mesecu ljubezni organizirali najslajšo vseslovensko dobrodelno akcijo in zbrali več kot milijon zvezdic, kar je natehtalo kar pol tone čokolade! Čokoladne dobrote smo podarili družinam v stiski in poskrbeli, da bo pomlad za marsikoga mnogo lepša. Gorenjc in Gorenjka sta taprav par! Hvala, Valentinčki Gorenjci!

Trajanje akcije

2.2.2021–21.2.2021

Dobrodelne Žitove potičke

Slovenci radi pomagamo drugim. To dokazuje tudi izjemno uspešen zaključek akcije, ki smo jo speljali skupaj z podjetjem Žito in organizacijo Anina zvezdica. Dobrodelci Gorenjci smo slikali račune in s tem prispevali dobrodelne zvezdice za akcijo: v treh tednih več kot milijon.

Trajanje akcije

1.12.202021.12.2020

Ustvari svojo dobrodelno akcijo z Gorenjcem

Želiš prek Gorenjca z Anino zvezdico izpeljati lastno dobrodelno akcijo?

Kontaktiraj ekipo