fbpx

Gorenjc, šparoven asistent, ti pomaga nadzorovati stroške s slikanjem računov. Si se kdaj vprašal, kolk mesečno porabiš za špecerijo, obleke in čevlje, kozmetiko, frizerja, dnevne pijačke? Slikaj račune v Gorenjcu za pameten pregled stroškov, pa bo vse jasen!

Pri slikanju računa bodi pozoren na naslednje:

  • račun mora biti čim bolj poravnan
  • račun naj bo slikan pravokotno
  • na sliki mora biti jasno viden začetni rob računa
  • na sliki mora biti jasno vidna QR-koda
  • kar je pod QR-kodo, pa ni več pomembno.

Katere/kakšne račune lahko slikam v Gorenjcu?
V Gorenjcu lahko slikaš kateri koli račun, ki ga prejmeš pri nakupovanju: račun iz trgovine za hrano ali z oblačili, iz lekarne, z bencinske črpalke… Položnice in podobno pa ne veljajo.

Še vedno težave pri nalaganju računa?
Preveri, ali imaš na telefonu naloženo najnovejšo verzijo aplikacije Gorenjc; enako velja tudi za operacijski sistem. Poskusi se odjaviti in ponovno prijaviti v uporabniški račun. Če pri slikanju računa še vedno ne zazna, aplikacijo izbriši in jo znova naloži na telefon. Za dodatna vprašanja in pomoč smo ti na voljo tudi na [email protected].

Gorenjc, šparoven asistent, ti pomaga nadzorovati stroške s slikanjem računov.
Imej stroške pod nadzorom: po opravljenem nakupu hitro slikaj račun v aplikaciji. Gorenjc shrani račun in ti ustvari časovni pregled nad zneski in kategorijami kupljenih izdelkov. Hrani pa tudi vse garancije na enem mestu in te ob njihovem poteku opozori.