fbpx

Slikaj račune, trofni nagrade!

Ko opraviš nakup, hitro slikaj račun. Tvoj šparoven asistent Gorenjc ti ga bo prebral, ga razvrstil po kategoriji in ga shranil. Na koncu meseca ti pokaže celovit pregled nakupov  – po trgovinah, kategorijah izdelkov in izdatkih za posamezne izdelke. Če zapravljaš preveč, pol veš, kje pušča tošl!

Več srečk, več šans, ejga!

Vsak slikan račun ti prinese srečko, s katero se poteguješ za super nagrade. Več srečk zbereš, več možnosti imaš za zmago.

Zadeni tanov iPhone 12, tokrat s še hitrejšim čipom A14 Bionic in kar dvojno kamero za neverjetne fotografije pri šibki svetlobi z nočnim načinom. Nova, malce zaobljena oblika bo direkt za v žep.
Zadeni električno kolo Neom Letric Town LS 28 in z njim uživaj v prijetni vožnji po mestu ali na daljših izletih.

Velik koš, veliko nagrad

V gorenjskem košu se skriva še cel kup nagrad. Več slikanih računov pomeni več srečk. Sodelovanje v nagradni igri pa ni omejeno le na eno nagrado. Zato pridno zbiraj srečke in sodeluj v žrebu.

Vsestranska darila za božič

Za tapravo zimsko pravljico v belem Gorenjc podarja 2 celodnevni smučarski karti za Krvavec. Da bo frišn, tud vrhunski vlažilnik zraka Stadler. in pa pametno zapestnico Huawei, da boš  končn loh vzel pamet v roke…

Darila za mamice

Da bo mamica vesela, pa otroček tud. Zadeni voziček KinderKraft Grande, luksuzni otroški voziček z modernim dizajnom in prostornim sedežem. Za zgodnje priprave na maraton Franja je tu poganjalček, primeren za malčke od 2. do 5. leta starosti. Gorenjc podarja tud paket ženske ekološke in naravne kozmetike Melvita, da pofrišaš svoj negovalni ritual.

Zimski špas v brlogu

Tale je bolj za zapečkarje. Gorenjc podarja 3-mesečno naročnino za PlayStation Plus, Jbl zvočnik, da  bas seže v deveto vas, pa še 3-mesečno naročnino na Netflix. Zadnja nagrada je za 4 uporabnike, tako da bo cela žlahta naenkrat loh gledala taboljše serije. To bo še debat pr nedeljskem fruštku…

Za orng ozimnco

Gorenjc v košu skriva darilne bone v vrednosti 100€ za trgovine Spar, Hofer, Lidl, Tuš, Eurospin in Mercator. Bone loh porabiš za fasungo al pa čist poljubno v vseh unovčljivih poslovalnicah, zato marljivo zbiraj srečke.

 

Eno z naravo, ejga!

Za zdrav videz od znotraj navzven bodo priskrbeli tile izdelki, ustvarjeni z mislijo na naravo! 

Zadeni paket Toothie, tabletke iz naravnih sestavin, ki nadomestijo klasično kemijsko zobno pasto. Čaka te tudi paket 10 obrokov Živabowl za polnovredni obrok, pripravljen v eni sami minuti. Kozmetika Nelipot pa te razvaja z maloštevilnimi, a skrbno izbranimi sestavinami naravnega izvora.

Tale je pa za hazarderje

Imaš rad presenečenja? Srečke loh porabiš tud čist na blef! Gorenjc je skrbno pripravil darilne škatle, vsebina v njih pa je skrivnost. Se notri skriva nov etui za telefon, parfum, darilni bon? Mogoče pa vse! Preizkusi srečo in se pusti prijetno presenetiti.