fbpx

Tankaj ceneje, prišpari največ! Tukaj je aplikacija za spremljanje gibanja cen goriv, ki ti pomaga, da iskanje najcenejšega bencina ni misija nemogoče.

Prihranek denarja, časa in kilometrov!
Kje tankati najceneje v Sloveniji? To se sprašujejo vsi vozniki,  odkar je vlada razglasila, da ne bo več nadzorovala cen goriv. Tukaj je aplikacija Gorenjc, ki te bo vedno usmerila na najcenejše gorivo v mestu.

Pazi kje tankaš, razlike so lahko velike
Odkrij zemljevid, ki pokriva celo Slovenijo z informacijami bencinskih črpalk in njihovimi cen goriva. Enostavno filtriraš po vrsti goriva ter želeni lokaciji. Tako vedno veš, kje je najceneje tankati.

Brezplačna primerjava cen goriv
Z Gorenjcem lahko primerjaš cene za 100 in 95-oktanski bencin, Diesel, Diesel Premium, Racing Fuel 102+ ter LPG plin. Kadar koli in kjer koli, vedno najdite najcenejše gorivo. Oglej si zemljevid tukaj.

Nepogrešljiv sopotnik na cesti
Nikoli ne preplačaj goriva! Z Gorenjc aplikacijo enostavno in hitro najdi, kje lahko najceneje tankaš. Aplikacija je brezplačno na voljo za uporabnike sistem Android in iOS. 

Kdo je Gorenjc?
Vsi si želimo pregleda nad porabo ter imamo željo po zmanjšanju odhodkov; vendar imamo preveč računov na različnih mestih, založimo garancije, izgubljamo kartice, ki jih imamo preveč, denar pa na koncu meseca kar izgine.

Gorenjc je tvoj brezplačni asistent za nadzor nad nakupi, enostavno shranjevanje računov, pregled porabe ter sledenje garancij. Omogoča ti pregled nad stroški kjer koli, kadar koli.

#PoslušGorenjca
Kaj še čakaš, ejga? Prenesi Gorenjca pa začni pametno zapravljat.