fbpx

Skoraj ni Slovenca, ki ne bi imel vsaj ene kartice ugodnosti, programov zvestobe ali članske kartice. Večina jih ima več kot le eno. Vsaka kartica zvestobe ali ugodnosti je drugačna. Z njimi nam ob pridnem nabiranju točk, pik ali zvezdic pri nakupovanju trgovci omogočajo raznovrstne ugodnosti, popuste in sodelovanje v prodajnih akcijah. Skupno vsem karticam ugodnosti pa je to, da so praktično vse v plastični obliki in bi naj bile praviloma v denarnici, vedno pri roki. Pa niso, ker jih je preveč.

Gorenjc res špara…
Tudi pri prostoru v tvoji denarnici. Gorenjc je tvoj šparovni asistent v pravem pomenu besede! Poskrbel bo, da bo tvoja denarnica elegantno vitka in brez odvečne plastike, vse ugodnosti in popuste pa boš imel zmeraj pri sebi.

Kartic tok, da’b z njimi tarok špilu? 
Ali veš, koliko kartic ugodnosti imaš? Imaš v denarnici dovolj prostora, da lahko vanjo stlačiš prav vse? Kolikokrat namesto denarnice vzameš v trgovino samo plačilno kartico ali nekaj gotovine? Se ti je že zgodilo, da si nekaj časa zbiral točke ali pike, potem pa pozabil na prodajno akcijo in ostal praznih rok? Kolikokrat imaš super načrt za koriščenje popusta ob določenem dnevu, kjer dobiš en izdelek 25 % ceneje (pri čemer, seveda, potrebuješ kartico ugodnosti), pa je nimaš s seboj? Gorenjc pozna tvoje tegobe.

Gorenjc je aplikacija za kartice ugodnosti
Z aplikacijo Gorenjc preprosto digitaliziraš svoje kartice ugodnosti in jih imaš vedno pri sebi, kamor koli greš. 

  1. Prenesi aplikacijo Gorenjc in na svoj pametni telefon Android ali iPhone.
  2. Shrani klasične plastične kartice v aplikacijo.
  3. Poslovi se od debele denarnice, brskanja po njej ter zamujenih akcij in popustov.

Tako enostaven je Gorenjc –  tvoj šparovni asistent.

#PoslušGorenjca
Kaj še čakaš, ejga. Prenesi Gorenjca in imej vse kartice ugodnosti na enem mestu.