fbpx

Shranjevanje garancij – še ena super funkcionalnost Gorenjca
Morda veš, koliko naprav oz. aparatov imaš doma? In koliko garancijskih listov? Poznaš veljavnost vsake garancije na pamet? Kolikokrat najdeš garancijski list takoj? Imaš zraven garancijskega lista shranjen tudi račun? Gorenjc ti na vsa ta vprašanja odgovori takoj.

Organizator Gorenjc – neomejeno število garancij na enem mestu
V izogib izgubljenim in založenim garancijam, predvsem pa izgubi časa z iskanjem garancij po mapah in predalih je Gorenjc najbolj kul organizator, ki hrani vse garancije na enem mestu. Garancija telefona ali garancija avtomobila, ni pomembno; v Gorenjcu hraniš neomejeno število garancij in vse so na varnem.

Opomnik Gorenjc – sledi veljavnosti garancij
S tem, ko boš shranil garancije v app, ni treba, da te skrbi, da bi garancija potekla, saj te bo Gorenjc vedno opominjal, do kdaj jih lahko izkoristiš. Tako boš lahko pravočasno uveljavil pravico do brezplačnega popravila ali zamenjave blaga. 

Dve muhi na en mah
In ne pozabi. Nemalokrat moraš veljavnost garancije dokazovati tako, da moraš garancijskemu listu priložiti tudi račun. Da boš zagotovo upravičen do uveljavljanja garancijskih pravic, shrani zraven garancijskega lista še račun. 

#PoslušGorenjca
Kaj še čakaš, ejga. Nalož’ Gorenjca in deli šparovne trike.