fbpx

Leto 2020 so zaznamovale številne preizkušnje, ki so se dotaknile življenja prav vseh izmed nas, tiste na robu pa so mnogokrat pahnile v še večjo stisko.

Zato smo z Žitom in Anino zvezdico združili moči s ciljem, da družinam v stiski pričaramo božično vzdušje in veselje s tradicionalno slovensko potico. 

Prva dobrodelna akcija Žitove potičke

V okviru vseslovenske dobrodelne akcije Žita, Anine zvezdice in seveda vseh vas smo si zadali cilj podariti čim več potic in s tem ustvariti božično veselje tudi za ljudi v stiski.

Pomagajte nam zelo enostavno in brez denarnih prispevkov.

Kako pa? Z brezplačno aplikacijo Gorenjc slikajte račune. Z vsakim slikanim računom prispevate svoj delež k donaciji potic. Več slikanih računov, več potic!

Slikaj račune – podarjaj potice
Aplikacija Gorenjc je namenjena sledenju stroškov in porabe s pomočjo slikanja računov, s katerimi se lahko potegujete tudi za lepe nagrade in pomagate v dobrodelne namene. Akcija “Dobrodelne Žitove potičke bo potekala od 1. do 21. decembra 2020, število zbranih potic pa lahko ves čas spremljate v Gorenjcu. 

Iskrena hvala vsem, ki nam boste pomagali do cilja: sreče in prazničnega vzdušja za tiste med nami, ki ju v tem trenutku najbolj potrebujejo.  

Kaj še čakaš, ejga? Začni slikat račune in pomagaj!